top of page
INFO

LÄHTÖ

LAUANTAI
31. ELOKUUTA
KLO 18:30

SAAPUMINEN

SUNNUNTAI
1. SYYSKUUTA
KLO 16:30
TULE MUKAAN:

IKÄRAJA

Risteilyn ikäraja on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti), ja esittää sen pyydettäessä.

 

 

LIIKENNEYHTEYDET

Silja Line Turku Terminal

Linnakatu 91

20100 Turku

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Sisäänkäynti Baltic Princesille tapahtuu Tallink Siljan Turun terminaalin kautta. Terminaalissa risteilyvaraukset vaihdetaan maihinnousukortteihin. Muistathan lisätä varaukseen koko seurueen oikeat nimet ja syntymäajat, tämä nopeuttaa toimintaa terminaalissa. Sisäänkäynnillä on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä. 

 

 

JUOMA JA RUOKA

Janoisia bilettäjiä palvelevat laivalla lukuisat baarit, pubit ja ravintolat, joista löytyy monipuoliset valikoimat. Laivan ravintolat ovat myös käytössä ja sieltä löytyy apu aina kun nälkä yllättää. Suosittelemme varamaan ruokailut, varsinkin buffetin etukäteen ja näin varmistamaan että tilaa löytyy varmasti teidän seurueelle.

VALOKUVAUS

Kuvaaminen on sallittua kännykkäkameroilla. Tapahtumasta tuotetaan aftermovie ja laadukkaat tapahtumakuvat, jotka tulevat jakoon Bass Boatin kanaviin tapahtuman jälkeen.

 

 

LIIKUNTARAJOITTEISET ASIAKKAAT

Liikuntarajoitteiset asiakkaat on huomioitu Baltc Princesin toimesta.

TURVALLISUUS & VIIHTYVYYS

Bass Boat risteilyllä turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat aina käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeita varmistat sujuvan festarikokemuksen itsellesi, sekä muille. Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti), ja esittää sen pyydettäessä.

Bass Boat risteilylle saa ottaa mukaan oman kaiuttimen! Muista kuitenkin huomioita naapurihytin viihtyvyys ja käyttää musiikin soittamisessa hyvää pelisilmää.

Pidä hauskaa, mutta ole varovainen ja muistathan pitää huolta myös kaveristasi. 

 

 

TURVATARKASTUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Terminaalissa järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei laivalle tuoda kiellettyjä esineitä tai aineita, kuten omia alkoholijuomia, huumausaineita tai muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy myös henkilöltä joka kieltäytyy turvatarkastuksesta. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saa tuoda laivalle. Kiellettyjä ovat luonnollisesti ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. 

Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi laivalle voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita. Järjestäjä voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen tapahtuman henkilökuntaa tai muita festarivieraita kohtaan.

Huomioithan,että konsertin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

 

 

PÄÄSYLIPUT

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Muista myös käydä ilmoittamassa Tallinkin varausjärjestelmään kaikkien lähtijöiden syntymäajat tämä helpottaa ja nopeuttaa maihinnousukorttien tulostamista terminaalissa.

 

 

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan laivan Infopisteelle, joka sijaitsee kannella 6. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella  Suomen Löytötavarapalvelusta. +358 600 41006 / https://loytotavara.net/

SUOJAA KUULOSI

Konserteissa, varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

KAMERAT JA NAUHURIT

Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmäkameroiden, videokameroiden sekä nauhureiden tuominen on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy henkilöltä, jolla on mukanaan kiellettyjä tallennusvälineitä, tai ottaa pois alueella havaitut kielletyt tallennusvälineet. Kuvaaminen kännykällä on sallittua ja toivottua.

PYSÄKÖINTI

Terminaalin ympäristössä löytyy paljon maksullisia parkkipaikkoja. Pysäköinnistä poistuttaessa on varauduttava poliisin puhallutukseen.

ENSIAPU JA SAIRAANHOITO

Laivalla löytyy ensiapupiste, jossa hoidetaan festivaalikävijöiden mahdolliset kolhut ja haavat. Ensiapupisteelle voit ilmottautua laivan infopisteellä. Järjestyksenvalvojilta voit aina pyytää apua ensiapua tarvitessasi, jolloin saat opastuksen ensiapupisteelle tai tarvittaessa ensiapu kutsutaan suoraan avuntarvitsijan luokse.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen osoitetulla tupakointialueella. Kaikissa sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. 

bottom of page