top of page

THE 22H
FESTIVAL

SUOMEN ENSIMMÄINEN ELEKTRONISEN MUSIIKIN FESTIVAALIRISTEILY!

Ensimmäistä kertaa koskaan järjestettävä BASS BOAT kokoaa laivalle elektronisen musiikin kuummimmat genret: Hardstyle, Techno, Drum & Bass, Trance, Melodinen Techno ja House. Tämän lisäksi laivalta löytyy hauskoja aktiviteettejä, jotka ylläpitävät festivaalitunnelmaa läpi 22h risteilyn!

BASS BOAT - THE BIGGEST AND F**KING LOUDEST

Bass Boat -risteily on uuden ajan festivaalikonsepti, joka yhdistää merimatkan elämyksellisyyden ja elektronisen musiikin sykkeen charter risteilyllä. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Suomessa, luotu intohimosta konemusiikkia kohtaan ja halusta tarjota yleisölle jotain ennenkokematonta.

Hard Voltage Events ja Electric Carneval, kaksi elektronisen musiikin kentän pioneeria, yhdistävät voimansa tuodakseen Baltic Princess -laivalle unohtumattoman festivaalikokemuksen. Koko laiva varataan eksklusiivisesti vain ja ainoastaan Bass Boatin käyttöön, mikä takaa, että jokainen tila on räätälöity bilettämistä varten ja täydelliseksi festariympäristöksi.

Bass Boat tarjoaa viisi eri lavaa, jotka keskittyvät eri elektronisen musiikin genreihin. Päälavalla Hard Voltage Events tarjoaa kovimmat hardstyle- ja hardcore-elämykset, kun taas Electric Carneval vie festivaalivieraat teknon maailmaan 10. kerroksen omalla lavallaan. KÜLT:n hallinnoima lava keskittyy kovimpiin drum & bass meininkeihin ja Ravenationin isännöimä Sun Deck yhdistää trancen auringonlaskuun ja -nousuun, luoden aivan oman maagisen tunnelman.

 

Risteilyn aikana järjestetään lukuisia aktiviteetteja, jotka luovat festivaalitunnelmaa ja tarjoavat varmasti jokaiselle bilettäjälle jotakin. Valmistaudu kokemaan hyttikäytäviä pujotteleva maailman pisin hardcore letkajenkka, pop-up hyttistage, allasbileet, hardstyle karaooke ja paljon muuta.

 

Risteily lähtee vuonna 2024 Turusta, ja se palaa takaisin 22 tunnin intensiivisen meriseikkailun jälkeen, tarjoten lähes vuorokauden mittaisen musiikkielämyksen Itämeren aalloilla. Tämä historiallinen festivaalimatka on suunniteltu niin, että jokainen hetki laivalla on täynnä musiikkia, ystäviä ja ikimuistoisia hetkiä.

Bass Boat on paitsi festivaali, myös yhteisö, joka kokoaa yhteen konemusiikin ystävät ja elämyshakuiset seikkailijat. Tervetuloa mukaan kokeilemaan, kuinka konemusiikki ja merellinen miljöö yhdistyvät luoden festivaalielämyksen, joka jää historiaan!

HOW TO GET THERE?

 

Silja Line Turku Terminal

Linnakatu 91

20100 Turku

Paikallisliikenteen bussit
Silja Linen terminaaliin pääsee bussilla nro 1 Huoneistokeskuksen edestä, Linnankatu 13.

Bussiasema
Sijaitsee junalaitureiden vieressä, n. 200 m terminaalista. Varmista bussiaikataulut ja vuoron yhteys terminaaliin ennen matkaa omalta linja-autoasemaltasi, internetistä tai Matkahuollon aikatauluneuvonnasta p. 0200 4000

Taksiasema
Sijaitsee terminaalista n. 50 metrin päässä, Hotelli Seaportin ja terminaalin välissä.

Junat
Turun satamasta on myös hyvät liikenneyhteydet junalla Helsingin ja Tampereen suuntaan sekä bussilla useille paikkakunnille. Junalaiturit ovat n. 200 m terminaalista. Laitureille löytää seuraamalla lasikäytävää terminaalin ulkopuolelta.

Helsinki-Turku-Helsinki-junaliikenteen päätepysäkki on Kupittaa 15.8.2022 alkaen

Turun päärautatieasemalta Kupittaan asemalle:
Turun bussit 32 ja 42 lähtevät rautatieaseman edestä Ratapihankadulta. Pysäkin numero on 144. Matkustusaika on noin 20 minuuttia. Kertalipun voi ostaa lähimaksulla, mobiilisti Föli-sovelluksesta tai kuljettajalta käteisellä. Kupittaan aseman pysäkki sijaitsee aseman parkkipaikan välittömässä yhteydessä. 

Junat korvaava bussiyhteys Turun sataman ja Kupittaan aseman välillä:
Junat Kupittaan ja Turun sataman välillä on korvattu bussiyhteydellä. Satamaan asti ostettu junalippu tai Turun satamasta alkavan matkan junalippu toimii pääsylippuna korvaavaan bussikuljetukseen. 
Kupittaan asemalta korvaava bussiyhteys lähtee aseman viereiseltä Joukahaisenkadulta. Turun satamasta korvaava bussiyhteys lähtee rautatieaseman vierestä bussilaiturilta 7.

ACTIVITIES IN THE CRUISE

BASS BOAT tarjoilee erilaisia yllätyksiä ristielyn aikana. Miltä kuulostaisi eeppiset hyttibileet, bileet saunaosastolla, drum & bass jooga, reivikaraoke, auringon laskun trancebileet kannella tai auringon nousu bileet housen tahdissa, aamuvirkuille Uptempo sunnarit discossa. Yli 40 artistia, neljä stagea ja kaikkea muuta kivaa ja hauskaa, näistä syntyy vuosisadan bileet, BASS BOAT!

INFO

LUE FESTARIOHJEET TÄSTÄ JA STRESSAA VÄHEMMÄN! 
bottom of page